Za izbore spremni

HDZ BiH: U Mostaru 7.500 članova stranke

Voditelji Odjela predstavili su članovima Izbornog stožera HDZ-a BiH Mostar plan rada u predstojećoj izbornoj kampanji s posebnim osvrtom na rad s biračima i komuniciranje sadržaja izbornog programa.
Vijesti / Politika | 30. 05. 2018. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Unatoč činjenici da nije provedena odluka Ustavnog suda u BiH od predstojećih općih izbora se puno očekuje, a HDZ BiH u gradu Mostaru sa svojih 7.500 (točan broj) članova organiziranih u 36 temeljnih ogranaka ostvarit će pobjedu i izboriti se za jednakopravnost i legitimno predstavljanje. Ovo je naša zemlja, ovdje smo svoji na svome i iskreno se zalažemo za europske vrijednosti i put ka euroatlantskim integracijama'', poručio je predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba na sjednici Izbornog stožera HDZ BiH Mostar.

Kako je priopćeno, na sjednici je bilo govora o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti koji proizlaze Naputka Središnjeg izbornog povjerenstva BiH i organizacijskoj pripremi stranke za predstojeće opće izbore koji će se održati u nedjelju, 7. listopada 2018. godine.

''Prikupljanje potpisa za kandidaturu za hrvatskog člana Predsjedništva na razini Mostara je provedeno s dvostruko više potpisa potpore od potrebnog'', navodi s eu priopćenju.

Dodaje se kako su voditelji Odjela predstavili članovima Izbornog stožera HDZ-a BiH Mostar plan rada u predstojećoj izbornoj kampanji s posebnim osvrtom na rad s biračima i komuniciranje sadržaja izbornog programa HDZ-a BiH za Opće izbore 2018. godine.

 
Kopirati
Drag cursor here to close