Razgovaralo se

HDZ BiH u Livnu o projektu Hrvatskog javnog televizijskog servisa

Vijesti / Politika | 25. 03. 2019. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sastanak gradonačelnika, načelnika, predsjednika Vlada Hercegbosanske, Zapadnohercegovačke, Hercegovačko-neretvanske i Posavske županije te dužnosnika HDZ-a BiH s razine Federacije BiH i BiH održan je danas u Livnu.

Brojno izaslanstvo dužnosnika HDZ-a BiH predvodio je predsjednik dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika Borjana Krišto, priopćeno je iz ove stranke.

Luka Čelan gradonačelnik Livna, domaćin održanog sastanka, pozdravio je nazočne dužnosnike, te je ukratko prezentirao aktivnosti i projekte koje se provode u Livnu. 

Foto: PR / Sastanak u Livnu

Temom danas održanog sastanka bili su infrastrukturni projekti, projekti u energetskom i cestovnom sektoru, ali i mnoge druge aktivnosti vezane za lokalne zajednice. Razgovaralo se i o unaprjeđenju poslovnog okruženja, graničnim prijelazima, o nizu tema oko spomeničke baštine, projekata u kulturi, stanju u oblasti prostornog uređenja te o projektu Hrvatskog javnog televizijskog servisa.

Predsjednik Čović pozdravio je sve okupljene i zahvalio domaćinu na organizaciji sastanka uz napomenu kako razvoj lokalnih sredina i unapređenja kvalitete života kroz sve ekonomske, gospodarske, infrastrukturne ali i druge planirane projekte mora biti prioritet svim dužnosnicima u budućem razdoblju.  

Izravna komunikacija predstavnika lokalne vlasti sa predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti s viših razina, pokazala se kao učinkovito sredstvo bržeg i boljeg rješavanja određene problematike vezane za gradove i općine, te će se ovakvi sastanci na razne teme nastaviti organizirati, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close