Pripreme za listopad

HDZ BiH spreman za Opće izbore

Izborni stožer na održanoj sjednici usvojio je Dinamički plan kampanje HDZ-a BiH, te je razmatran i vizualni identitet kampanje i slogani.
Vijesti / Politika | 08. 05. 2018. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) organizacijski i politički spreman za Opće izbore u BiH, stoji u priopćenju te stranke.

''To je ključna poruka Izvršnog izbornog stožera održanog u utorak u Domu HDZ-a BiH u Mostaru'', priopćeno je. Izvršavanje svih predizbornih obaveza, operativnih, analitičkih i tehničkih po odjelima mora biti prioritet, kazano je na sjednici.

Predsjednica Izvršnog izbornog stožera (IIS) i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto i voditelji odjela analizirali su plan svih aktivnosti po odjelima, a Opći izbori u BiH za sve razine vlasti će se održati 7. listopada 2018. godine.

Izborni stožer na održanoj sjednici usvojio je Dinamički plan kampanje HDZ-a BiH, te je razmatran i vizualni identitet kampanje i slogani. Razgovarano je i o načinima te modelima provedbe Strategije HDZ-a BiH kao i o dinamici predizbornih aktivnosti, stoji u priopćenju stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close