O svojim kandidatima

HDZ BiH će vijesti bacati u smeće

''Čvrsto smo opredjeljeni za slobodu izražavanja i slobodu mišljenja. Posebno smatramo da je važna politička tolerancija u vrijeme kampanje'', navodi HDZ BiH.
Vijesti / Politika | 19. 09. 2018. u 15:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U želji da točno i objektivno stječete sliku političkih i društvenih događanja u Bosni i Hercegovini i šire, Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH kreirao je posebnu web stranicu Izbori 2018 - Smeće vijesti; www.smecevijesti.com'', priopćio je Ured za informiranje HDZ-a BiH.

Kako se navodi, Izvršni izborni stožer HDZ-a BiH će selektirati svaki dan, objavljene vijesti u medijima i druge oblike izražavanja za koje smatraju da ne odražavaju istinu i objektivnost, a koje se tiču političkog djelovanja HDZ-a BiH i njihovih kandidata.

''Čvrsto smo opredjeljeni za slobodu izražavanja i slobodu mišljenja. Posebno smatramo da je važna politička tolerancija u vrijeme kampanje.  No, ipak dužni smo štititi istinu i objektivan pristup problemima i temama. Zbog toga, sve tekstove u medijima, izjave i druge oblike komunikacije koji ne odražavaju načelo istinitosti smjestit ćemo u “Izbori 2018 - Smeće vijesti”  i javnost ćemo upoznavati s tim odlukama'', navodi HDZ BiH.  

Kopirati
Drag cursor here to close