Platforma za progres

Hadžikadić: Rat u Mostaru nikada nije ni završio

Kada već institucije ne rade svoj posao, pozivamo sve ljubitelje nogometa i članove navijačkih skupina da osude ovakva delinkventna ponašanja, koja nanose štetu imenu njihovih klubova i navijačkih skupina, naveo je Mirsad Hadžikadić.
Vijesti / Politika | 14. 11. 2021. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pogledamo li istini u lice, rat u Mostaru nikada nije ni završio. Generiraju ga nacionalističke politike, koje su od Mostara stvorile "grad - slučaj", a sebi osigurale desetljetnu vladavinu'', naveo je Mirsad Hadžikadić predsjednik Platforme za progres u priopćenju za javnost.

Mišljenja je kako su ''žrtve svi stanovnici Mostara, kojima se zbog vandalizma i nereda uskraćuje pravo na sigurnost i miran život''.

Dodao je kako poštuje sve istinske ljubitelje sporta i navijačke skupine koje svojim radom i djelovanjem šire pozitivne vrijednosti u društvu.

''Stoga, kada već institucije ne rade svoj posao, pozivamo sve ljubitelje nogometa i članove navijačkih skupina da osude ovakva delinkventna ponašanja, koja nanose štetu imenu njihovih klubova i navijačkih skupina, a najviše društvu u cjelini. Jer, ovo nije nogomet, niti ljubav prema klubu, ovo je nasilje nad građanima Mostara'', navodi Hadžikadić .

Kopirati
Drag cursor here to close