HRS

Grude dobile oporbu, formiran ogranak Hrvatske republikanske stranke

''HRS se isprofilirao kao vrlo jasan politički odgovor. To ćemo pokazati i na sljedećim lokalnim izborima u Grudama. Prvi korak je konstituiranje IO HRS-a Grude“, u svome izlaganju rekao je predsjednik HRS-a Slaven Raguž.
Vijesti / Politika | 17. 02. 2020. u 12:27 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nije istina kako nema alternative politici korupcije, nepotizma, nestručnosti, kukavičluka i prodaje nacionalnih interesa. Istraživanja nevladinog sektora pokazuju kako je HRS postala druga stranka po snazi u ZHŽ-u i HNŽ-u. Tu snagu ćemo pokazati i na lokalnim izborima 2020. Ima još ponosa, ima još prkosa, ima nade. Općenita je to poruka je to sa utemeljenja inicijativnog odbora OO HRS-a Grude'', stoji u priopćenju ove stranke.

''Nekada je komunistička partija diktirala život ljudi, danas to radi HDZ. Bez njihove članske iskaznice je praktično svaki uspjeh u životu uvelike otežan, praktično nemoguć, a da ne spominjemo kako se ponovno u narod uvukao strah od pogrešno izrečene riječi i „pogrešnog“ političkog mišljenja. U takvim društvenim okolnostima, potrebna je velika doza hrabrosti za uključiti se u HRS i uhvatiti se u koštac sa ovim društvenim anomalijama koje su skoro identične sa onima koje je ovaj narod trpio u komunizmu, ako ne i gore. No, HRS se isprofilirao kao vrlo jasan politički odgovor. To ćemo pokazati i na sljedećim lokalnim izborima u Grudama. Prvi korak je konstituiranje IO HRS-a Grude“, u svome izlaganju rekao je predsjednik HRS-a Slaven Raguž.

Za predsjednika IO HRS-a Grude izabran je Tomislav Bandić, dok je za zamjenika izabran Ivan Pandžić.

''Fiskalna rasterećenja gospodarstva, poticanje malog i srednjeg poduzetništva, racionalizacija administracije i borba protiv korupcije i kriminala bit će samo neke od glavnih smjernica djelovanja OO HRS-a Grude. Izgradit ćemo društvo u kojem će svi biti jednaki pred zakonom i u kojem će nečiji uspjeh u životu i egzistencija ovisiti o stručnosti i radu, a ne o stranačkoj pripadnosti. Jednostavno ne prihvaćamo društvo u kojem obitelj kako bi opstala svoju budućnost mora tražiti u inozemstvu“ , pored ostalog u svome izlaganju poručio je Tomislav Bandić, predsjednik IO OO HRS Grude.

Kopirati
Drag cursor here to close