Dnevni red

Točke pred Vijećnicima: Komadina ostaje savjetnica?

Komadina bi trebala ostati na svojoj poziciji zahvaljujući prijedlogu samog gradonačelnika Maria Kordića.
Vijesti / Politika | 22. 03. 2021. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na trećoj redovnoj sjednici Gradskog vijeća Grada Mostara naći će se 24 točke na dnevnom redu.

Uz proračun, između ostalog, naći će se i odluka o imenovanju Glavnog savjetnika Grada Mostara, a to bi trebala biti Radmila Komadina koja je i do sada obavljala ovu funkciju.

Komadina bi trebala ostati na svojoj poziciji zahvaljujući prijedlogu samog gradonačelnika Maria Kordića.

Vijećnici će razgovarati i o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene 1m2 korisne stambene površine. Radi se o cijeni 1.121,30 KM po 1m2 korisne stambene površine izgrađene na području FBiH.

J.P. Elektroprivreda HZ-HB Mostar d.d. Mostar trebala bi dobiti na korištenje neizgrađeno gradsko građevinsko zemljište radi izgradnje MBTS ''Panjevina II''. Pritome će Elektroprivreda HZ-HB platiti na ime naknade za dodijeljeno zemljište 517 KM, te rentu u iznosu od 589,29 KM.

Uz istaknute, Vijećnici bi trebali donijeti odluku o službenoj iskaznici vijećnika, donijeti: rješenje o imenovanju privremenog vijeća Gradske ljekarne Mostar; rješenje o otvrđivanju prava vlasništva na građevinskom zemljištu po zahtjevu građana; rješenje o tvrđivanju prava vlasništva na građevinskom zemlјištu, po zahtjevu Federalne direkcije za civilno zrakoplovstvo; rješenje o izmjeni Rješenja po zahtjevu Olјe Dabić, izmjenu rješenja po službenoj dužnosti, Bešir Šemić; zaključak o ispravci greške u Rješenju, po zahtjevu Društva „ALIMAN“ d.o.o. Mostar. 

Kopirati
Drag cursor here to close