Miro Kraljević

Gradonačelnik Širokog Brijega ogradio se od navijača koji su vrijeđali BiH

''Širokom Brijegu je potrebno Sarajevo, kao što je Sarajevu potreban Široki Brijeg'', rekao je širokobriješki gradonačelnik.
Vijesti / Politika | 12. 07. 2018. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Širokog Bijega Miro Kraljević ogradio se od navijača, koji su nakon pobjede reprezentacije Hrvatske u srijedu navečer u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji vrijeđali Bosnu i Hercegovinu, na ulicama tog grada.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimke na kojima skupina navijača iz Širokog Brijega vrijeđa Bosnu i Hercegovinu, te skandiraju da mogu bez Federacije BiH, nakon što se pobjedom nad Engleskom Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala u finale Svjetskog prvenstva, piše agencija Patria.

Gradonačelnik Kraljević je rekao da postoje skupine navijača koji prave izgrede na sportskim događajima, ali da je siguran da ti navijači ni sami ne znaju zbog čega to rade. Takvi navijači, dodao je, ne predstavljaju svoj klub na pravi način, bez obzira o kojem klubu se radilo.

''Širokom Brijegu je potrebno Sarajevo, kao što je Sarajevu potreban Široki Brijeg'', rekao je Kraljević za agenciju Patria, dodajući da sport mora biti odmor za obitelj, a ne izvor tenzija.

 

Kopirati
Drag cursor here to close