Vozim cestom...

Gradonačelnik Širokog o lošoj prometnoj signalizaciji: Slabo ti ja gledam znakove

HRS je objavio videoodgovora Mire Kraljevića na inicijativu Dalibora Ravića na hitno uklanjanje neadekvatnih prometnih znakova u blizini škole
Vijesti / Politika | 07. 02. 2021. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska republikanska stranka Široki Brijeg na svom Facebook profilu objavila je video u kojem gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, kako navode, obrazlaže lošu prometnu signalizaciju kraj Male škole.

''Iskreno da kažem, slabo ti ja gledam prometne znakove. Vozim cestom, držim da auto ne siđe s ceste, a inače te prometne znakove ne gledam'', rekao je Kraljević u priloženom videu, gdje se, kako se navodi u opisu, Kraljević opravdava odgovarajući na pitanje Dalibora Ravića, vijećnika HRS-a.

''Pitamo se je li ljudima na vlasti uopće stalo do sigurnosti naših mlađih naraštaja i hoće li biti smiješno ako se dogodi zlo zbog loših uvjeta na cestama i loše prometne signalizacije? Gospodin gradonačelnik tijekom cijele 2. sjednice Gradskog vijeća tražio je opravdanja za vlastiti nemar i nerad gradskih institucija, a za lošu prometnu signalizaciju je odabrao da ne gleda znakove?!'', napisali su na stranici, dodajući sarkastično ''Dobar primjer mlađim naraštajima.''

''Da nije smiješno bilo bi žalosno. Doći će vrijeme kada ćemo vratiti proračun u korist građana i povjerenje u institucije'', poručili su.

Kopirati
Drag cursor here to close