Opredijeljenost Crkve

Fratri dali podršku Čoviću: Stoljećima smo u zajedništvu

''Zajedništvo koje mi svakodnevno živimo i vjeru u bolju budućnost danas prepoznajemo u programu HDZ-a i svih stranki okupljenih u zajedništvu HNS-a'', istaknuli su franjevci.
Vijesti / Politika | 02. 10. 2018. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gvardijani i braća franjevnci iskazali su potporu Draganu Čoviću, kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred HDZ-a BiH i HNS-a na predstojećim Općim izborima 2018. godine, kao i ostalim kandidatima Hrvatskog narodnog sabora za sve razine vlasti.

Pročitajte još

Poručili su kako je ''u ovom sudbonosnom trenutku za hrvatski narod BiH uoči ppćih izbora, svima, a posebno Hrvatima potrebno skrenuti pozornost na važnost sudjelovanja na izborima''.

''Izbori su pred nama i trebamo im se odgovorno odazvati. Ne može nam biti svejedno tko će nas predstavljati sljedeće četiri godine. Budućnost našeg naroda i njegovo opće dobro ovisi od svakog od nas'', ističe se u prioopćenju HDZ BiH.

''Mi franjevci kroz stoljeća na ovim prostorima dijelimo dobro i loše sa svojim narodom. To zajedništvo koje mi svakodnevno živimo i vjeru u bolju budućnost danas prepoznajemo u programu HDZ-a i svih stranki okupljenih u zajedništvu Hrvatskog narodnog sabora, na čelu s dr. Draganom Čovićem'', istaknuli su franjevci.

Pozvali su sve Hrvate da na svojim glasom na izborima biraju svoje legitimne predstavnike i tako očuvaju svjetlo nade za ravnopravnost, opstanak i ostanak Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close