Aluminij se još dimi

Džubur pozvao na ujedinjenje i rastjerivanje Čovićevih 'ekonoma'

''Građani Mostara i čitave Hercegovine moraju se ujediniti i rastjerati Čovićeve "ekonome" prije negoli oni sa ovih prostora otjeraju i investitore i sve građane, bili oni Hrvati, Bošnjaci, Srbi, ostali, ili bilo ko drugi'', navodi Džubur.
Vijesti / Politika | 01. 10. 2019. u 07:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Ahmed Džubur,  zastupnik DF u Parlamentu FBiH

''Nakon što su čelnici mostarskog Aluminija odbili sastanak sa potencijalnim investitorima, doslovno vraćajući arapske investitore sa kapije poduzeća, u vodu su pale sve ekonomske analize. Upravu pod kontrolom HDZ-a treba definitivno podvrgnuti psihološkom vještačenju'', kazao je zastupnik Demokratske fronte u Parlamentu FBiH Ahmed Džubur.

Džubur u oštro intoniranom priopćenju za javnost navodi kako je ''ovakvo postupanje čelnika posrnulog Aluminija, koji se izvinjavaju Draganu Čoviću i HDZ-u zbog toga što su ga Čović i HDZ opljačkali, a radnike otjerali na ulicu, dokaz ispravnosti davnih zahtjeva DF-a da se Aluminij otrgne iz ruku HDZ-a koji je uništio sve što je dotaknuo''.

''Ukoliko se to ne uradi sa preostalim javnim poduzećima, koje svojom kontrolom uništava HDZ, trend tjeranja stranih investitora mogao bi se proširiti sa poduzeća koje kontrolira HDZ na čitavi poslovni ambijent u Hercegovini, jer svaki zatjerani investitor neće nigdje imati što lijepo da kaže o Hercegovini'', navodi Džubur. 

''Stoga, smatram da se građani Mostara i čitave Hercegovine moraju ujediniti i rastjerati Čovićeve "ekonome" prije negoli oni sa ovih prostora otjeraju i investitore i sve građane, bili oni Hrvati, Bošnjaci,  Srbi, ostali, ili bilo ko drugi'', navodi na kraju priopćenja zastupnik Demokratske fronte u Parlamentu FBiH Ahmed Džubur.

Kopirati
Drag cursor here to close