Hvala, hvala

Džaferović se oprostio od norveške veleposlanice

U prijateljskom razgovoru konstatirano je da su bilateralni odnosi izuzetno dobri i sadržajni, ali da postoji prostor za značajnije povećanje ekonomske suradnje, koji se treba iskoristiti.
Vijesti / Politika | 05. 02. 2020. u 15:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primio je u oproštajni posjet veleposlanicu Kraljevine Norveške u BiHGuri Rusten. 

U prijateljskom razgovoru konstatirano je da su bilateralni odnosi izuzetno dobri i sadržajni, ali da postoji prostor za značajnije povećanje ekonomske suradnje, koji se treba iskoristiti. Veleposlanica Rusten naglasila je da je Kraljevina Norveška privržena Bosni i Hercegovini od sticanja njezine neovisnosti, te da odnose dviju država namjerava ojačati.

Tijekom sastanaka razgovarano je o predstojećim aktivnostima koje će biti posvećene ekonomiji i prezentiranju poslovnih mogućnosti u Bosni i Hercegovini za norveške investitore. Također, govoreno je o značaju međusobnih posjeta na visokoj i najvišoj razini.

Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović odao je priznanje veleposlanici Rusten za njezin predan rad, koji je značajno doprinio dobrim odnosima Bosne i Hercegovine i Norveške.

Kopirati
Drag cursor here to close