Suglasnost

Dva mostarska HDZ-a sastančila o lokalnim izborima

Povod ovog sastanka bila je trenutna politička situacija u Gradu Mostaru kada je u pitanju održavanje izbora.
Vijesti / Politika | 21. 02. 2020. u 20:54 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko u petak je u Domu HDZ-a BiH zajedno sa svojim suradnicima ugostio izaslanstvo Gradskog odbora HDZ 1990 Mostar na čelu s povjerenikom Zoranom Petrićem.

Povod ovog sastanka bila je trenutna politička situacija u Gradu Mostaru kada je u pitanju održavanje izbora. Obje političke stranke složne su da se lokalni izbori u Mostaru moraju održati, te izražavaju zajednički stav kako kroz parlamentarnu proceduru mora doći do usvajanja izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH.

Povjerenik Petrić je istaknuo kako HDZ 1990, kao punopravni član Hrvatskog narodnog sabora, cijeni konstruktivan pristup Pregovaračkog tima Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, kao i napore koji su uloženi ka pronalaženju rješenja, ali i političke volje ''s druge strane stola'', a sve u cilju da građani Mostara konačno ostvare svoje pravo izlaska na lokalne izbore.

Sastanku su ispred Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar pored predsjednika Zeljke nazočili i članovi Pregovaračkog tima Damir Džeba i Vlatko Marinović.

Naposljetku je Pregovarački tim HDZ-a BiH naglasio spremnost za otvorene razgovore sa svim relevantnim političkim opcijama u Mostaru koje pokažu političku volju u rješavanju trenutno gorućeg pitanja grada.

 

Kopirati
Drag cursor here to close