Odgovor

Dunović poručio Čavari: Dragan je glavni lutkar u pozorištu apsurda zvanom HDZ

''Pa dajte, kolega, bar vi dobro znate kako je to biti marioneta (inače, može se reći, eto, i lutka na koncu). Dragan je, razumije se, glavni lutkar u pozorištu apsurda zvanom HDZ.''
Vijesti / Politika | 26. 10. 2021. u 08:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Milan Dunović reagirao je na pojedine izjave predsjednika FBiH Marinka Čavare u intervjuu za „Nezavisne novine“, priopćeno je iz Dunovićevog kabineta.

''Dok držite u blokadi federalnu vlast već skoro četiri godine, dok onemogućavate imenovanje sudaca Ustavnog suda Federacije BiH, dok promovirate fašisoidne ideje o nejednakoj vrijednosti glasa svih građana BiH, usuđujete se, Marinko, imenovati mene i predsjednika Države "lutkama na koncu". Pa dajte, kolega, bar vi dobro znate kako je to biti marioneta (inače, može se reći, eto, i lutka na koncu). Dragan je, razumije se, glavni lutkar u pozorištu apsurda zvanom HDZ.

I za kraj, sram vas bilo'', naveo je Dunović u priopćenju.

Podsjećamo, predsjednik FBiH je u intervjuu za "Nezavisne novine" rekao kako treba uložiti energiju u traženje mogućnosti postizanja dogovora o ključnim pitanjima u BiH.

Istaknuo je da oni koji ne žele razgovarati na temeljima ustroja BiH, oni je uništavaju u suludoj želji da ostvare unitarnu i jednonacionalnu BiH.

"Pogledajte samo hajku koja se vodi protiv svih onih koji ne misle kako oni žele, osim ovih 'lutaka na koncu' kao što su Komšić, Dunović...", rekao je Čavara.

On smatra da oni koji ne žele razgovarati na temeljima ustroja BiH, oni je uništavaju u suludoj želji da ostvare unitarnu i jednonacionalnu BiH.

"Pogledajte samo hajku koja se vodi protiv svih onih koji ne misle kako oni žele, osim ovih 'lutaka na koncu' kao što su Komšić, Dunović...", rekao je Čavara, koji je i visoki funkcioner HDZ BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close