Uskoro i posjeta

Drvar: Vučić najavio donaciju od milijun eura pa postao počasni građanin

Galvni tajnik Selaković rekao je na svečanoj akademiji u Drvaru da će Aleksandar Vučić uskoro posjetiti ovu povratničku općinu u Federaciji BiH.
Vijesti / Politika | 28. 07. 2019. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić proglašen je za počasnog građanina Drvara, a načelnica te opštine Dušica Runić rekla je u subotu da će predsjednik Srbije financijski pomoći Drvar sa milijun eura, piše N1.

To je rekla na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine, navodeći da je o novoj financijskoj pomoći informirana tijekom razgovora sa glavnim tajnikom predsjednika Srbije Nikolom Selakovićem.

Galvni tajnik Selaković rekao je na svečanoj akademiji u Drvaru da će Aleksandar Vučić uskoro posjetiti ovu povratničku općinu u Federaciji BiH.

Selaković, koji je u ime Vučića zahvalio za dodijeljeno priznanje, istaknuo je da će podrška Srbije općini Drvar, koja je naseljena većinski srpskim stanovništvom, sada biti još veća. On je u govoru podsjetio na napore Vučića da Srbiju ekonomski ojača, što će koristiti Srbima i koji žive izvan njenih granica.

Vučić je dobio priznanje počasnog građanina Drvara dobio, jer je u najtežim vremenima pružio veliku podršku srpskim povratnicima u ovu općinu, odnosno osigurao sredstva za infrastrukturne projekte koji su realizirani prošle godine, čija ukupna vrednost prelazi 300.000 eura.

Selaković je izjavio da je će Srbija, osim općine Drvar, financijski pomoći i drugim općinama u Federaciji BiH u kojima Srbi čine većinsko stanovništvo, kao i cijeloj Republici Srpskoj, piše N1.

Selaković je izrazio uvjerenje da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić do kraja godine posjetiti Drvar.

Kopirati
Drag cursor here to close