Hvala

Drlje: Smijali su mi se kad sam govorio da će HDZ osvojiti više mandata

Dalibor Drlje, kandidat HDZ-a BiH za Skupštinu HNŽ-a na prošlim izborima, iako nije izabran, zahvalio se svojim biračima.
Vijesti / Politika | 15. 10. 2018. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dalibor Drlje, kandidat HDZ-a BiH za Skupštinu HNŽ-a na prošlim izborima, iako nije izabran, zahvalio se svojim glasačima, prijateljima i prijateljicama, građanima Mostara i HNŽ-a, kao i članovima stranke i stranačkim simpatizerima na ukazanom povjerenju i podršci.

Drlje podsjeća kako je prije izbora za Bljesak.info u intervju rekao kako će njegova stranka ostvariti povijesni rezultat i uvjerljivo pobijediti, te povećati broj mandata. Trenutno ima sigurnih 13, s tendencijom rasta na 14.

''Mnogi su mi se tada smijali i osporavali navode, iako sam na terenu vidio mnogo pozitivnije ozračje, koje se na kraju i obistinilo. Isto tako sam predvidio i uvjerljivu pobjedu Dragana Čovića za hrvatskog člana predsjedništva BiH. Ne samo da je uvjerljivo pobijedio, nego je ostvario najbolji rezultat od svih hrvatskih kandidata u zadnjih nekoliko mandata'', rekao je Drlje.

''Nažalost, glasovanjem drugog naroda nametnut nam je drugi predsjednik, kojeg nikada nećemo uvažiti. Osoba koja je izabrana glasovima drugog naroda, a ime tzv. Predsjednika neću ni navoditi. To sve stavlja mrlju na vrhunsku pobjedu'', dodaje Drlje.

S osobnim rezultatima Drlje je više nego zadovoljan. Povjerenje mu je ukazalo 1600 glasača, plus dopisni koji još nisu prebrojani.

''Nažalost, izborno povjerenstvo je u kompjuterskoj bazi napravilo grešku i umanjilo mi 170 glasova. Naime, na biračkom mjestu Rudnik 156A018 sam dobio 176 glasova, što je navedeno i potpisano u zapisniku koji je u mostarskom izbornom povjerenstvu ubačen u sustav. Na kraju je u sustavu prikazano da sam dobio svega 6 glasova, što je potpuna neistina. Ovim putem, molim SIP da to ispravi. Pokraden sam za 170 dobivenih glasova'', rekao nam je Drlje.

Dalje, koristim ovu prigodu da se zahvalim medijima na praćenju, prije svega i s posebnom zahvalom portalu Bljesak.info, zatim portalima Pogled.ba, Dnevnik.ba, Politika24.net, Republika.info, Faktor.ba i dnevnim novinama Oslobođenje.

Zahvalio se svim glasačima na podruju Županije, a  prvenstveno glasačima u Rami, Čapljini, Doljanima i nadasve Mostaru u kojem je, bez "pokradenih", odnosno "nestalih" 170 glasova, dobio preko 1000 preferencija.

''Posebna zahvala nekolicini  temeljnih organizacija koji su prepoznali i podržali moj rad, prvenstveno Rudniku, Kruševu, Jasenici, Bogodolu, Zgonima, Aveniji zapad i Jugozapad, Centru 2, Gnojnicama, Ilicima itd... isprika ako sam nekog izostavio'', kaže na Drlje.

Zahvalio se i predsjedniku stranke Draganu Čoviću, nositeljima i članovima državne liste, nositeljici federalne liste Jelki Miličević, nositelju županijske liste dr. Nevenku Hercegu, predsjedniku Županijskog odbora HDZ-a Ljubi Bešliću i predsjedniku GO Damiru Džebi, kao i svim kandidatima na županijskoj listi, s kojima mu je bilo užitak i ponos surađivati. Čestitao je svima na ulasku u Skupštinu.

''Posebno bih se zahvalio ljudima koji su me uveli u aktivnu politiku, mojim prijateljima i ministrima Denisu Lasiću i Slađanu Bevandi, kao i Slavenu Cvitanoviću, predsjedniku najboljeg temeljnog ogranka u gradu. Kao podatak navest ću primjer da je predsjednik Čović na Rudniku dobio 1163 glasa i time opravdao epitet "tvrđave" HDZ- u Mostaru. Hvala mojoj supruzi, roditeljima i obitelji na podršci, kao i svim prijateljima i prijateljicama'', rekao je Drlje pri kraju javne zahvale.

Na kraju se još zahvalio članovima Izvršnog odbora HDZ-a TO Rudnik, Hvidra Mostar, Hvidra Rudnik, HMNK Rudnik, te privatna zahvala osobama Viti Pušiću - Biokomerc i nadasve velikom prijatelju Draganu Čoliću - Čoli - vlasniku kladionice Millenium na ukazanoj podršci.

''Na kraju, zadovoljan ostvarenim, uz dvije navedene mrlje, završit ću citatom Winstona Churchila: Nikad, nikad, nikad ne odustaj", što mi je i misao i vodilja u životu'', rekao je Dalibor Drlje.

Kopirati
Drag cursor here to close