Reakcije

Drlje: Danas branim gradonačelnika zato što ga svi napadaju

Dalibor Drlje član županijskog odbora HDZ-a BiH komentirao je Ahmeda Džubura, zastupnika Demokratske fronte u Federalnom parlamentu koji je gostovao na televiziji N1.
Vijesti / Politika | 03. 11. 2019. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ako je itko uradio na tome da Mostar bude jedinstven grad, onda je to aktualni gradonačelnik. I stoga ne stoje teze da Bešlić dijeli grad, odnosno preferira jedan dio grada'', rekao nam je Dalibor Drlje član županijskog odbora HDZ-a BiH.

Drlje je komentirao posljednji istup Ahmeda Džubura, zastupnika Demokratske fronte u Federalnom parlamentu koji je gostovao na televiziji N1.

Drlje kaže kako je posljednjim istupom očigledno da ''Džubur preko napada na Bešlića puca na mjesto gradonačelnika''.

''Žalosno, jadno i bijedno... tim riječima bih opisao linč u javnosti koji se sustavno provodi protiv mostarskog gradonačelnika Ljube Bešlića u posljednje vrijeme'', tvrdi Drlje.

Dodaje kako Džubur, koji je inače i stručnjak iz oblasti poljoprivrede, svojim istupima u javnosti jedino ima za cilj ''predstaviti sebe kao borca za ljudska prava, a ocrniti Ljubu Bešlića za sve što ne valja i gradu''.

''Zašto osobno ja branim Ljubu Bešlića? Prije deset godina sam ga kritizirao. Isključivo jer sam imao dobre namjere i želio ukazati na neke probleme u gradu i jednostavno poslužiti kao neki svojevrsni korektiv. Danas ga branim zato što ga svi napadaju i drže za glavnog krivca za sve u gradu'', nastavlja Drlje.

Smatra kako su u posljednjih 15 godina u Mostaru urađene mnoge pozitivne stvari. Nabrajaj kako je Mostar ušao u UNESCO, kako je Mostar izgrađen, kako Mostar nije podijeljen, barem ne u glavama ljudi...

Drlje smatra kako je čudo samo način na koji zadnjih sedam godina, od kada nema izbora grad kako - tako funkcionira.

''Jedina uistinu vidljiva i opravdana stvar kritika je problem s čistoćom i smećem u gradu, ali taj problem Bešlić ne može riješiti bez novog Vijeća. Znam kako ću s ovim istupom steći dosta neprijatelja, jer je braniti Bešlića postalo nepopularno, ali morao sam kada drugi još nitko nije'', rekao je na kraju kratkog razgovora Dalibor Drlje član ŽO HNŽ-a HDZ BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close