Očevi nastradalih sinova

Dragičević i Memić podržavaju prosvjede pred VSTV-om

Građani će se odazvati na Mektićev poziv
Vijesti / Politika | 26. 05. 2019. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Podržao sam i ja tu ideju i grupa Pravda za Davida će iz Banja Luke ići na te prosvjede i tražit ćemo momentalnu ostavku predsjednika VSTV-a Milana Tegeltije", kazao je za N1 Davor Dragičević, povodom najavljenih prosvjeda ispred VSTV-a na koje je pozvao ministar Dragan Mektić.

"Dokle god su oni na čelu VSTV-a, predmet David Dragičević i Dženan Memić neće biti riješeni. Imali su dovoljno vremenena, očigledno to je korumpirano – vidjeli ste sve na onim snimcima i sve dok su ti ljudi na pozicijama to se neće promjeniti. Ja očekujem da se predmet David Dragičević prenese na Tužiteljstvo BiH, ali ako Gordana Tadić, Ružica Jukić, Milan Tegeltija budu na vrhu - od toga nema ništa. Kao što naš odvjetnik Ifet Feraget kaže, nama samo trebaju pošteni tužitelji da se ovi predmeti riješe", kazao je Dragičević.

Foto: Fena / Muriz Memić

Također, otac stradalog sarajevskog mladića Dženana Memića pozvao je građane da podrže ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragana Mektića, koji traži mirne prosvjede ispred Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine (VSTV).

Memić je za N1 potvrdio da će se pridružiti prosvjedima na koje je pozvao ministar Dragan Mektić, te kazao da će se prosvjedi održati u srijedu u 12 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close