Nema kaosa

Dodik zaprijetio prosvjednicima  

Dodik je rekao kako je sraman pretres vozila Hitne pomoći, koji se dogodio 10. lipnja tijekom prosvjeda na Prijedorskoj petlji zbog cijene goriva.
Vijesti / Politika | 13. 06. 2018. u 15:40 Fena
Kopirati

Predsjednik RS Milorad Dodik rekao je danas da oni koji hoće da prosvjeduju zbog cijene goriva, to moraju zakonski najaviti, te da entitetski organi neće dozvoliti, kako je rekao, stvaranje kaosa.

Naveo je da sraman pretres vozila Hitne pomoći, koji se dogodio 10. lipnja tijekom prosvjeda na Prijedorskoj petlji zbog cijene goriva.

''Ono je bilo sramno da provjeravaju kola Hitne pomoći. To su huligani. Tko su oni da to rade? Taj kaos se neće dozvoliti. Nećemo dozvoliti zakrčenje ulica i mi ćemo učiniti sve što budemo mogli, svaku vrstu mjere i neka očekuju to već od danas'', rekao je Dodik za RTRS.

Zatražio je od entitetskih organa da se poštuju zakoni.

Tekst članka se nastavlja ispod banera


''Onaj tko hoće da prosvjeduje, mora to najaviti, onaj tko ne poštuje - mora snositi sankcije, mora da odgovara za ono što je onemogućilo druge u ostvarivanju svojih ciljeva'', naglasio je Dodik.

Poručio je građanima RS da imaju povjerenja u institucije, a onima koji prosvjeduju zbog cijene goriva da to mogu raditi na benzinskim crpkama, jer RS ne utječe na cijene goriva.

Dodao je i da je većina benzinskih crpki u privatnom vlasništvu.

Kopirati