Daj svima!

Dodik obišao mjesta gdje se u večernjim satima sastaju i druže građani

Vijesti / Politika | 29. 05. 2019. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Srna / 

''Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik iskoristio je rijetke slobodne trenutke da obiđe mjesta gdje se u večernjim satima sastaju i druže građani Istočnog Sarajeva'', objavila je agencija Srna.

Agencija navodi kako su ''mnogi građani Istočnog Sarajeva sinoć oduševljeno iskoristili priliku i u opuštenoj atmosferi neobavezno razgovarali sa srpskim članom Predsjedništva BiH i njegovim suradnicima, među kojima su bili predsjedavajući Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu Staša Košarac i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić''.

Neki od njih, kako se navodi, razmijenili su mišljenja s Dodikom i o teškim političkim temama, dok je srpski član Predsjedništva BiH bio više zainteresiran da od samih građana Istočnog Sarajeva čuje kako žive i da sasluša njihove probleme.

''Većina njih bila je ugodno iznenađena kada je vidjela srpskog člana Predsjedništva BiH u ugostiteljskim objektima u kojima oni provode svoje slobodno vrijeme, te ga s osmijesima i oduševljenjem pozdravljali i zamolili da se fotografiraju s njim'', navodi se.

Kopirati
Drag cursor here to close