Sačekamo

Dodik: O imenovanjim na razini BiH konkretnije idući tjedan

1. ili 2. srpnja, može se očekivati njegov sastanak s liderima HDZ-a BiH Draganom Čovićem i SDA Bakirom Izetbegovićem.
Vijesti / Politika | 26. 06. 2020. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će se o imenovanjima na razini BiH konkretnije moći govoriti idući tjedan, kao i da se u srijedu ili četvrtak, 1. ili 2. srpnja, može očekivati njegov sastanak s liderima HDZ-a BiH Draganom Čovićem i SDA Bakirom Izetbegovićem.

"Mislim da je krajnje vrijeme da se to dogodi, da sve ono što je prošlo proceduru bude imenovano. Naravno da se popuni i Vijeće ministara na mjestima gdje postoji potreba kao što je Ministarstvo sigurnosti u Vijeću ministara", rekao je Dodik novinarima nakon sjednice Predsjedništva BiH.

On je naveo da se njegov sastanak s Čovićem i Izetbegovićem može očekivati u sijedu ili četvrtak, 1. ili 2. srpnja.

"Nemam nijedan problem oko toga. Postoji određena raspodjela između srpske, hrvatske i bošnjačke strane. To treba zadržavati dok se ne dogodi neka nova promjena. Očigledno u SDA su htjeli neki novi dogovor. Koliko razumijem, novi dogovor podrazumijeva da sve ostane isto, osim da neizravni porezi budu predmet nekog novog dogovora. Ako je to tako, evo ja se slažem, ali da se deblokira sve to i konačno završi ta priča", upozorio je Dodik, napominjući da je prošlo pola mandata, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close