Dodik želi pomoći obitelji

Dodik: Nedopustiva politizacija 'slučaja Davida Dragičevića'

Jedan od zahtjeva Davora Dragičevića, a uvaženi su svi, bio je da se odredi novi operativni tim policije RS, koji će voditi istragu o okolnostima kako je stradao njegov sin
Vijesti / Politika | 19. 04. 2018. u 19:14 Bljesak.info
Kopirati

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik razgovarao je danas s Davorom Dragičevićem, ocem tragično preminulog Davida Dragičevića iz Banje Luke, te izrazio spremnost da u skladu sa svojim ustavnim ovlaštenjima pomogne toj obitelji.

Jedan od zahtjeva Davora Dragičevića, a uvaženi su svi, bio je da se odredi novi operativni tim policije RS, koji će voditi istragu o okolnostima kako je stradao njegov sin, priopćeno je iz Kabineta predsjednika tog entiteta.  

Tijekom razgovora je konstatirano da je ''nedopustiva politizacija ovog slučaja, i da svi koji imaju skrivene namjere, a bave se ovim slučajem, stoje na putu rasvjetljavanja pune istine o tome kako je stradao David Dragičević''.

Beživotno tijelo 21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića pronađeno je 24. ožujka na ušću Crkvine u Vrbas u Banjoj Luci, a policija je po prvim informacijama sumnjala u zadesnu smrt, što obitelj ne prihvaća i smatra da je ubijen.

Okupljanjem na gradskom trgu u Banja Luci i nekoliko stotina građana danima daje podršku obitelji Dragičević u nastojanjima da se rasvijetli taj slučaj.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati