Nacionalni interesi

Dodik ne odustaje od sastanka

''Ne biti zajedno u trenutku kada se treba donijeti odluka što raditi dalje je izdaja srpskog nacionalnog interesa na ovim prostorima'', ustvrdio je Dodik.
Vijesti / Politika | 12. 10. 2017. u 20:56 Fena
Kopirati

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik najavio je da će konzultativni sastanak, koji je sazvao za subotu, 14. listopada, u vezi s radom Suda i Tužilaštva BiH, biti održan sa ili bez opozicije.

''Ne biti zajedno u trenutku kada se treba donijeti odluka što raditi dalje je izdaja srpskog nacionalnog interesa na ovim prostorima'',  ustvrdio je Dodik u izjavi novinarima u Tesliću.

Još jednom je pozvao predstavnike opozicije da dođu, ali ih, kaže, ne moli.

Konzultativni sastanak je sazvao, kako je naveo u pozivu, povodom odluke Suda BiH o oslobađajućoj presudi Naseru Oriću, "radi dogovora o daljem poduzimanju mjera u vezi s tom presudom".

Povodom činjenice da je RS od danas bez Glavne službe za reviziju , jer je stupila na snagu odluka o razrješenju glavnog revizora Duška Šnjegote i njegovog zamjenika Darka Pejića, Dodik je rekao da se ''svijet neće promijeniti zato što nema revizora".

Najavljuje da će revizija ''biti stabilizirana dolaskom stručnjaka''.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.