Nacionalni interesi

Dodik ne odustaje od sastanka

''Ne biti zajedno u trenutku kada se treba donijeti odluka što raditi dalje je izdaja srpskog nacionalnog interesa na ovim prostorima'', ustvrdio je Dodik.
Vijesti / Politika | 12. 10. 2017. u 20:56 Fena
Kopirati

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik najavio je da će konzultativni sastanak, koji je sazvao za subotu, 14. listopada, u vezi s radom Suda i Tužilaštva BiH, biti održan sa ili bez opozicije.

''Ne biti zajedno u trenutku kada se treba donijeti odluka što raditi dalje je izdaja srpskog nacionalnog interesa na ovim prostorima'',  ustvrdio je Dodik u izjavi novinarima u Tesliću.

Još jednom je pozvao predstavnike opozicije da dođu, ali ih, kaže, ne moli.

Konzultativni sastanak je sazvao, kako je naveo u pozivu, povodom odluke Suda BiH o oslobađajućoj presudi Naseru Oriću, "radi dogovora o daljem poduzimanju mjera u vezi s tom presudom".

Povodom činjenice da je RS od danas bez Glavne službe za reviziju , jer je stupila na snagu odluka o razrješenju glavnog revizora Duška Šnjegote i njegovog zamjenika Darka Pejića, Dodik je rekao da se ''svijet neće promijeniti zato što nema revizora".

Najavljuje da će revizija ''biti stabilizirana dolaskom stručnjaka''.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.