Izvanredno stanje

Dodik o koronavirusu u Srpskoj: Nije bilo nijedne greške

"Ova vlast ne smije da gubi konce iz svojih ruku ni sada, kao što nije gubila kad je bila kriza", kazao je Dodik.
Vijesti / Politika | 20. 05. 2020. u 21:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije bilo nijedne greške i hoću da to bude doneseno sutra u zaključcima Narodne skupštine i molim skupštinsku većinu da to izglasa, rekao je Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).

On se obratio u Narodnoj skupštini Republike Srpske zastupnicima koji su tijekom cijelog dana raspravljali o Prijedlogu odluke o ukidanju izvanrednog stanja na području ovog entiteta koje je uvedeno 28. ožujka zbog epidemije koronavirusa. Njegovim obraćanjem je završena sjednica, a zastupnici će sutra u 10 sati nastaviti s raspravom o prvoj točki dnevnog reda, odnosno o ukidanju izvanrednog stanja.

"Predlažem da NS kaže da je ovo perfektno urađeno i bez ijedne greške", kazao je Dodik, navodeći da je potrebno da se u zaključcima NS RS navedu sve mjere u kojima su sudjelovali svi građani.

On je naveo da je današnje zasjedanje gubitak digniteta NS RS, te pozvao poslanike vladajuće koalicije da donesu izmjene Poslovnika o radu NS RS ili da promijene skupštinsko rukovodstvo.

"Ova vlast ne smije da gubi konce iz svojih ruku ni sada, kao što nije gubila kad je bila kriza", kazao je Dodik.

 

Kopirati
Drag cursor here to close