Zaštita vitalnog interesa

Dodik - kako rekao, tako i napravio

Zaštita vitalnog entitetskog interesa odnosi se na izjavu o proglašenju Odluke o odobravanju zaključivanja Memoranduma o suradnji između Ministarstva sigurnosti u Vijeću ministara i Ministarstva unutarnje sigurnosti SAD-a.
Vijesti / Politika | 24. 07. 2020. u 16:34 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik uputio je danas u Narodnu skupštinu Republike Srpske (NSRS) izjave druga dva člana Predsjedništva zbog kojih je pokrenuo zaštitu vitalnog entitetskog interesa, priopćeno je iz Dodikovog ureda.

Zaštita vitalnog entitetskog interesa odnosi se na izjavu o proglašenju Odluke o odobravanju zaključivanja Memoranduma o suradnji između Ministarstva sigurnosti u Vijeću ministara i Ministarstva unutarnje sigurnosti SAD-a o suradnji u vezi s upotrebom putničkih informacija i izjavu o proglašenju Odluke o odobravanju zaključivanja Sporazuma o sudjelovanju BiH u programu za međunarodno ocjenjivanje učenika (PISA) u 2021. godini.

Kako je priopćeno, zahtjev pokrenut i zbog izjave o proglašenju Odluke o odobravanju zaključivanja Ugovora o pristupanju BiH Međunarodnom istraživanju razvoja čitalačke pismenosti PIRLS u 2021. godini.

Kopirati
Drag cursor here to close