Da li je istina

Dodik: Inzko obmanjuje Vijeće sigurnosti

Kaže da SDA i HDZ u BiH održavaju svoj dugogodišnji savez i pridružuje im se DF. Je li ovo istina, pitam sve u Bosni i Hercegovini je li ovo istina?
Vijesti / Politika | 06. 11. 2019. u 17:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske, kazao je u srijedu na konferenciji za medije da visoki predstavnik Valentin Inzko ''obmanjuje Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda'' komentarajući detalje izvještaja koji je Inzko prezentirao prije nekoliko dana.

On je, potom, kazao da DF nije u vlasti na državnoj razini.

''Notorna laž, on vrši klasifikacije i kaže da je Demokratska fronta i Savez za bolju budućnost u koaliciji na državnoj razini To je laž. To uopće nije točno. HDZ ne da DF primiriše u tu koaliciju. On u kontinuitetu laže Vijeće sigurnosti. Misli da sve što on kaže treba da ostane na taj način'', rekao je Dodik, prenosi N1.

Potom je dodao da sve u Bosni i Hercegovini želi pitati - da li je to istina.

''Kaže SDA i HDZ u BiH održavaju svoj dugogodišnji savez i pridružuje im se DF. Je li ovo istina, pitam sve u Bosni i Hercegovini je li ovo istina? Ni DF neće sa HDZ-om. On obmanjuje Vijeće sigurnosti o mnogim pitanjima u Bosni i Hercegovini'', dodao je Dodik.

 

Kopirati
Drag cursor here to close