Komentar o prijetnjama

Dodik: Inzko je za plaću od 24.000 eura mogao smisliti bolju pakost

''U trenutku dok se svi borimo da spašavamo živote ljudi, koji su napadnuti od realnog virusa, netko bi da se mi bavimo nepostojećim prijetnjama anonimnim službenicima jedne propale međunarodne firme'', rekao je Dodik.
Vijesti / Politika | 23. 04. 2020. u 19:38 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je ponašanje zaposlenika Ureda visokog predstavnika /OHR/ najbolja potvrda da je godinama u pravu kada tvrdi da je OHR parazitska i nedobronamjerna organizacija, na koju je bačeno nevjerojatno mnogo novca.

''U trenutku dok se svi borimo da spašavamo živote ljudi, koji su napadnuti od realnog virusa, netko bi da se mi bavimo nepostojećim prijetnjama anonimnim službenicima jedne propale međunarodne firme'', rekao je Dodik upitan da prokomentira zahtjev zaposlenih u OHR-u za dodatnim osiguranjem jer se "osjećaju nesigurno" zbog njegove izjave da je OHR neprijateljska organizacija za Srbe.

Srpski član Predsjedništva BiH ocijenio je da je Valentin Inzko za plaću od 24.000 eura mogao smisliti bolju pakost od zloupotrebe osoblja kome je nadređen.

''Četrnaest godina ponavljam stav o OHR-u i zanimljivo je da se nakon 14 godina netko osjeti ugroženim. Priča je toliko neozbiljna da se tu ne može mnogo što ozbiljno reći. Ako misle da će takvim ponašanjem mene natjerati da promijenim stav o ponašanju OHR-a, grdno se varaju'', poručio je Dodik, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close