Optužbe za umješanost u ubojstvo

Dodik opoziciji: Dotaknuli ste dno

"Dužan sam trpjeti kritiku, ali ne i monstruozne laži, jer ja nisam samo član Predsjedništva. Ja sam i sin i otac i djed i moja obitelj ne bi smjela da bude žrtva ovakvih konstrukcija", istaknuo je Dodik.
Vijesti / Politika | 09. 09. 2021. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik s gnušanjem je odbacio svaki navod o njegovoj umiješanosti u tragičnu smrt mladića Nikole Đurovića, koja se dogodila 2011. godine, a za koju su osuđeni počinitelji. 

"Kome nakon 10 godina od ovog događaja trebaju ovakve optužbe i u koje svrhe ostavit ću javnosti da procijeni. Razumijem bol obitelji i žalim zbog njihovog gubitka, ali to im ne daje za pravo da iznose klevete na moj račun. Ovim putem obavještavam javnost da sam primoran da ovo rješavamo sudskim putem, jer jesam dužan trpjeti kritiku, ali ne i monstruozne laži, jer ja nisam samo član Predsjedništva. Ja sam i sin i otac i djed i moja obitelj ne bi smjela da bude žrtva ovakvih konstrukcija", istaknuo je Dodik za Srnu.

Dodik je poručio da svi koji se igraju osjećanjima ožalošćene obitelji zarad ostvarivanja političkih poena nisu ništa drugo nego "lešinari".

"Ako opozicija i njihov medijski predvodnik nemaju drugu argumentaciju u političkoj borbi protiv SNSD-a i Milorada Dodika onda moram da konstatiram da su dotaknuli dno. Političko i profesionalno odavno, a ovo je njihovo ljudsko dno", poručio je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close