SIP BiH

Dodijeljeni mandati izaslanicima u Domu naroda iz Županije Sarajevo

Do sada je SIP BiH, osim iz Županije Sarajevo, utvrdilo rezultate i dodijelilo mandate u Dom naroda Parlamenta FBiH iz još četiri županije i to iz Županije Posavina, Unsko-sanske županije, Tuzlanske županije i Županije Zapadnohercegovačke.
Vijesti / Politika | 04. 02. 2019. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središnje izborno povjerenstvo (SIP) BiH je u ponedjeljak utvrdio rezultate posrednih izbora i dodjelila mandate izaslanicima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH iz Županije Sarajevo.

Iz Županije Sarajevo mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH su dodjeljeni: Zvonku Mariću (Bošnjak), Aljoši Čampari (Bošnjak), Samiru Suljeviću (Bošnjak), Damiru Marjanoviću (Hrvat), Smiljani Viteškić (Srpkinja), Igoru Stojanoviću (Srbin), Segmedini Srna Bajramović (Ostali) i Viboru Handžiću (Ostali).

Do sada je SIP BiH, osim iz Županije Sarajevo, utvrdilo rezultate i dodijelilo mandate u Dom naroda Parlamenta FBiH iz još četiri županije i to iz Županije Posavina, Unsko-sanske županije, Tuzlanske županije i Županije Zapadnohercegovačke.

SIP BiH poziva županijske skupštine iz preostalih pet županija da provedu posredne izbore za Dom naroda Parlamenta FBiH i da rezultate dostave SIP-u BiH'', navodi se u priopćenju SIP-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close