Korona-party

DF: Javno su nam prezentirali stvaranje novog klastera

''Možda i najsramotnije je ponašanje dekana Veterinarskog fakulteta u Sarajevu, Nihada Fejzića.''
Vijesti / Politika | 05. 05. 2020. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon objavljenih snimaka sramotnog i bahatog ''derneka'' u sarajevskom lokalu ''Golf'' postavlja se pitanje je li ona pravila i mjere kojih se građani Bosne i Hercegovine pridržavaju već dva mjeseca ne vrijede za ''elitu'' na čelu sa ministrom Košarcem, pitaju se u priopćenju Demokratske fronte.

''Možda i najsramotnije je ponašanje dekana Veterinarskog fakulteta u Sarajevu, Nihada Fejzića koji snosi dodatnu odgovornost kao član Znanstvenog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo. Misle li Fejzić, Košarac i njemu slični da su građani ovce kojima će oči zatvoriti navučeni zastori kafane kojima pokušavaju sakriti vlastitu sramotu!?

Pročitajte još

Potrudili su se ''zabavljači'' i da ova bizarnost bude još veća hvaleći se na društvenim mrežama snimcima ove ''zabave'' i javno nam prezentirali moguće stvaranje novog klastera i tako u opasnost doveli sve građane Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Pozdravljamo reakciju pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo koji su prekunili ovaj sramotan ''dernek'', ali isto tako se nadamo da će svi sudionici, a u prvom redu Košarac i Fejzić snositi i političku odgovornost za svoje bahato ponašanje u vrijeme dok se cijeli svijet, pa i Bosna i Hercegovina bori sa najvećom epidemijom u modernoj povijesti.

Na čast neka je Košarcu, Blekiću i ostalim nedodirljivim ''zvijezdama'' sa korona-derneka, zbog vas i sličnih vama može nam se dogoditi da, u trenutku kada je prvi put više oporavljenih nego aktivno zaraženih u FBiH, nadležni organi budu primorani ponovo pooštravati mjere, za koje se opet pitamo da li ćete ih poštovati. Sramota!'', navodi se u priopćenju DF-a.

Kopirati
Drag cursor here to close