Posjeta Bruxellesu

DF tvrdi da Čović laže

Činjenica je, tvrde, da Čovićevo političko djelovanje poprima oblike patološkog laganja za koje oboljeli smatra da mu dodatno jača političku poziciju.
Vijesti / Politika | 29. 01. 2020. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija  / DF

Demokratska fronta (DF) smatra da predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović narušava ugled države Bosne i Hercegovine iznoseći laži o sadržaju sastanaka koje je kao član bh. izaslanstva imao u Bruxellesu, priopćeno je u srijedu iz DF-a.

Potpuna je laž da je bilo koji dužnosnik Europske unije Čoviću ili bilo kojem članu bh. izaslanstva kazao da će BiH dobiti kandidatski status za članstvu u Europskoj uniji ako se u iduća dva mjeseca izvrše izmjene Izbornog zakona, a pogotovo je, navode, laž da će BiH kandidatski status dobiti ukoliko se izmjene izvrše po segregacijskom, diskriminatornom i rasističkom modelu koji predlaže HDZ.

Činjenica je, tvrde, da Čovićevo političko djelovanje poprima oblike patološkog laganja za koje oboljeli smatra da mu dodatno jača političku poziciju.

''Čović i HDZ i u proteklih nekoliko godina su se služili metodama patološkog laganja i učitavanja svojih stavova europskim dužnosnicima pa je to Čoviću donijelo tek poraz na izborima za člana Predsjedništva BiH. Posljednje Čovićeve laži izraz su stanja očajanja u kojem se ta anticivilizacijska politika nalazi'', stoji u priopćenju DF-a.

Jedino što je moguće istinito u vezi sa Čovićevim izletom u Bruxelles, navode, jesu medijski navodi o tome da je ponovo po Bruxellesu, služeći se oprobanom propagandom, govorio o navodnoj opasnosti od stvaranja tzv. Islamske države, što je opet dijelom političke patologije Čovića i HDZ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close