Mahala

DF proziva Nikšića zbog marihuane i kluba

''Očito da je i Damir Nikšić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, mada amater u politici, već naučio od starijih 'političkih lisaca' da si mrtav ako te svaki dan nema u medijima. Nije bitno o čemu pričaš, samo 'talasaj'!'', naveo je DF
Vijesti / Politika | 17. 04. 2019. u 10:13 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ako je i od konceptualnog političara – mnogo je'', objavila je Demokratska fronta Kantona Sarajevo reagiravši na izjave Damira Nikšića da će se zalagati za legalizaciju marihuane te da će osnovati svoj zastupnički klub.

''Očito da je i Damir Nikšić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, mada amater u politici, već naučio od starijih 'političkih lisaca' da si mrtav ako te svaki dan nema u medijima. Nije bitno o čemu pričaš, samo 'talasaj'!'', naveo je DF i dodao kako je Nikšić ''ispalio čak dvije medijske 'zvrčke'''.

''Prva je da će pokrenuti inicijativu za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe, ali, pazi sad ovo, 'i dekriminalizaciju za ovu rekreativnu upotrebu'. Kupiš na trafici pa se malo 'rekreiraš'!!! Druga 'provala' s ambicijom da bude politička, jeste njegova najava da osnuje svoj klub u kantonalnom parlamentu u koji će preći i nezadovoljni zastupnici Demokratske fronte! Za prvu, oko kanabisa, eto javnosti pa neka da svoj sud. Za ovu drugu, vezanu za naše zastupnike možemo reći da je čista laž! Popusti, druže Nikšiću! Zaobiđi nas u svom 'rekreativnom medijskom talasanju'!'', navodi DF.

Kopirati
Drag cursor here to close