Poštenje

DF ima zadatak za SDP BiH

''Od SDP-ovog partnera, odnosno od Naše stranke, ne očekujemo nikakvo očitovanje, jer je svim građanima Bosne i Hercegovine poznat slučaj ''Falatar'', poručeno je.
Vijesti / Politika | 28. 05. 2020. u 18:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Demokratska fronta još jednom poziva nadležne organe da istraže upletenost SDP-a BiH u regionalnu aferu sa pranjem novca.

''Imajući u vidu da su se u javnosti pojavile informacije o suradnji subjekata koji se terete za pranje novca sa SDP-om BiH i HDZ-om BiH a u cilju umanjivanja šansi kandidata DF-a za člana Predsjedništva na zadnjim izborima (aktualnog člana Predsjedništva) pozivamo i rukovodstvo SDP-a da se očituje o ovim navodima'', poručuju.

Ističu da ne žele vjerovati da je politička opcija poput SDP-a bila spremna i da putem ''kriminalnih radnji u suradnji sa HDZ-om sprječi izbor Željka Komšića u Predsjedništvo BiH, i time antidržavnoj osovini Čović – Dodik omogući realizaciju plana B odnosno preuzimanje političke većine u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine, što bi imalo nesagledive posljednice po NATO i europski put Bosne i Hercegovine''.

''Od savjesnih članova SDP-a očekujemo da traže odgovornost za takvo postupanje rukovodstva SDP-a BiH. Mi u DF-u još uvijek pamtimo maliciozna i energična prozivanja DF-a i predsjednika Komšića zbog afera unutar drugih stranaka, a sa kojima DF i predsjednik Komšić nemaju nikakvih dodirnih točaka, stoga nas čudi šutnja poštenog dijela SDP-a, za kojeg smo uvjereni da nije uzimamo sudjelovanje u bilo kakvim antidržavnim i kriminalnim mahinacijama.

Od SDP-ovog partnera, odnosno od Naše stranke, ne očekujemo nikakvo očitovanje, jer je svim građanima Bosne i Hercegovine poznat slučaj ''Falatar''. U tome smislu ne začuđuje nas ni šutnja desnog lidera ''lijevih'' stranaka, Elmedina Konakovića'', poručeno je u priopćenju. 

Kopirati
Drag cursor here to close