Kodeks

Devedesetka traži potpis da neće biti niskih udaraca

Cvitanović je rekao kako se na kodeksu nalaze napisana imena svih kandidata za člana Predsjedništva - te da očekuje njihov potpis.
Vijesti / Politika | 04. 09. 2018. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HDZ 1990 ponudila je kodeks ponašanja svim kandidatima za Predsjedništvo BiH iz sva tri konstitutivna naroda, potvrdio je to Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990, koji je medije o toj inicijativi izvijestio u ime Diane Zelenike, kandidatkinje za člana Predsjedništva BiH.

''Očekujemo da će ga svi potpisati. On govori o uljuđenom, normalnom odnosu prema kampanji. Bez niskih udaraca u borbi za bolji život. Vjerujem da će svi smatrati ispravnim da ovo potpišu, čime će pokazati da su spremni na korektnu utakmicu i kvalitetan rad poslije izbora'', poručio je Cvitanović.

Rekao je kako se na kodeksu nalaze napisana imena svih kandidata za člana Predsjedništva - te da očekuje njihov potpis, a da će ga prva potpisati Diana Zelenika.

Potvrdio je kako će kampanja te stranke krenuti iz Travnika, da će završiti u Mostaru kao i da će kampanja njegove stranke i Hrvatskog zajedništva koštati 300 do 400 tisuća KM.

Kopirati
Drag cursor here to close