Priprema za izbore

Devedesetka okuplja oporbu

Izraženo je, kako se navodi, ''zadovoljstvo svih nazočnih visokim stupnjem usuglašenosti oko ključnih nacionalnih pitanja''.
Vijesti / Politika | 15. 05. 2018. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Od velike je važnosti suprotstaviti se ovakvoj lošoj politici vladajućih, odnosno HDZ-a BiH, te zaključili da je vrijeme reći dosta kriminalu, korupciji, mitu, zapošljavanju podobnih, nepotizmu, iseljavanju mladih obrazovanih ljudi i cijelih hrvatskih obitelji u potrazi za egzistencijom i nebrizi za branitelje'', rečeno je u Središnjici HDZ-a 1990 gdje je 14. svibnja održan sastanak Ilije Cvitanovića (HDZ 1990), Nikole Raguža (HSP), Pere Barbarića-Pepija (HKDU-HRAST) te Ivana Krstanovića i Zdravka Prke (Hrvatska nezavisna lista).

Kako je priopćeno iz 'devedesetke', razgovaralo se o pripremama za Opće izbore 2018.godine i mogućnosti zajedničkoga nastupa na listopadskim izborima.

Izraženo je, kako se navodi, ''zadovoljstvo svih nazočnih visokim stupnjem usuglašenosti oko ključnih nacionalnih pitanja''.

U priopćenju se navodi kako su sudionici sastanka ''uvjereni da će hrvatski narod na listopadskim izborima prepoznati njihovu borbu za jednakopravnost Hrvata na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, ostanak na stoljetnim ognjištima, zapošljavanje po sposobnosti, a ne stranačkim iskaznicama, borbu za prava branitelja i svojim glasom kazniti pogrešnu politiku onih koji su do sada vladali i kojima je narod bio na prvom mjestu samo u utrci za vlast i osobne interese''.

Na koncu sastanka zaključeno je da hrvatskom narodu ''mogu pružiti mogućnost izbora i u ropotarnicu povijesti nakon listopadskih izbora poslati one koji su u proteklih dvadeset i više godina napravili najviše štete ovoj zemlji i svom narodu''.

Sljedeći sastanak, kako je navedeno, bit će upriličen u Tomislavgradu, a domaćin će biti Hrvatska nezavisna lista.

Kopirati
Drag cursor here to close