Logično

Damir Arnaut pristupio Našoj stranci

Arnaut je kazao da je onaj tko je pratio njegov rad mogao zaključiti da je to logičan slijed stvari.
Vijesti / Politika | 28. 01. 2020. u 18:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Damir Arnaut, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, pristupio je Našoj stranci.

Arnaut je kazao da je onaj tko je pratio njegov rad mogao zaključiti da je to logičan slijed stvari.

"Od studenog 2018. javno govorim da je patriotska dužnost ne ulaziti u koaliciju sa SDA, HDZ-om i SNSD-om. Upozoravao sam da neće biti moguće izboriti suštinske promjene niti vratiti povjerenje građana u institucije sustava. S rušenjem Vlade Kantona Sarajevo, za koju također već 14 mjeseci govorim da predstavlja prvu vlast građana za građane, ovo je dosljedan slijed, a Naša stranka logičan izbor. To je prva stranka koja je rezolutno odbila koaliranje s nacionalnim strankama, ostala dosljedna tome čak i do mjere da je to postalo neizostavni dio njenog imidža. Odgovara mi biti dio toga. Radi se i o ideološkoj i programskoj kompatibilnosti onoga što zagovaramo", izjavio je Arnaut.

Predrag Kojović, predsjednik Naše stranke, rekao je da je Damir Arnaut sasvim sigurno jedan od najkvalitetnijih zakonodavaca i da je ponosan što je prihvatio poziv da se pridruži timu Naše stranke.

"Ovo je prvi put na političkoj sceni Bosne i Hercegovine da netko tko je u vlasti svojevoljno odluči da bude opozicija zbog dosljednosti sebi i svom radu. Čast mi je biti u stranci koju takvi ljudi biraju. Takav čin dodatno opravdava naše postupke i ohrabruje nas da nastavimo istim putem. Javnost je upoznata koliko je gospodin Arnaut vrstan u svojoj primarnoj struci, pravu, ali i politici, što predstavlja značajno kadrovsko osnaženje za Našu stranku s kojim će biti lakše ostvariti sve za šta se zalažemo", istaknuo je, kako je priopćeno iz Naše stranke, Kojović, pišu Nezavisne. 

Kopirati
Drag cursor here to close