Analitičar tvrdi

'Da Grabar-Kitarović pobijedi, to bi značilo da je HDZ-ova mašinerija odradila sve'

"Oboje kandidata moraju nekako iskočiti neodlučnima, pokazati se, reći im 'ja sam ipak bolji izbor'. Mislim da to ipak više čini Milanović", rekao je Macan.
Vijesti / Politika | 02. 01. 2020. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ususret dva završna sučeljavanja kandidata na predsjednički izborima u Hrvatskoj, situaciju je analizirao politički analitičar Krešimir Macan

"Mislim da neće više biti gafova, sada je bitnije ono što rade u pozadini. Vidimo da se 'diže' HDZ-ova mašina, a i Milanović pokušava 'dignuti' ljude. Užasno će bitna stoga biti dva završna skupa. Stožeri ciljano rade, sade nije bitno ono što mi vidimo, nego što rade u pozadini", rekao je politički analitičar Krešimir Macan u RTL-u Danas.

Dodaje da se kandidati i stožeri sada fokusiraju na neodlučne:

"Jedan od deset birača je u prvom krugu tek na izbornom mjestu odlučio za koga će glasovati. To bi moglo biti presudno u nedjelju, tko će izvuči više neodlučnih".

Stožer Kolinde Grabar-Kitarović pokrenuo je i Kolinda TV, a Macan kaže da to pokazuje kako su izvukli svo oružje iz prošle kampanje.

''Oboje kandidata moraju nekako iskočiti neodlučnima, pokazati se, reći im 'ja sam ipak bolji izbor'. Mislim da to ipak više čini Milanović", rekao je Macan.

Na pitanje što bi za njega bilo iznenađenje 5. siječnja, Macan je odgovorio: 'Da Grabar-Kitarović pobijedi. To bi značilo da je HDZ-ova mašinerija odradila sve', prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close