Koordinacija

Čović informirao dužnosnike iz svoje stranke o sastanku s SNSD-om

O aktualnoj političkoj situaciji, aktivnostima i odnosu zakonodavne i izvršne vlasti Čović razgovarao s dužnosnicima HDZ-a BiH i HNS-a izvršne i zakonodavne vlasti državne razine.
Vijesti / Politika | 10. 06. 2021. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović održao sastanak koordinacije s dužnosnicima HDZ-a BiH i HNS-a izvršne i zakonodavne vlasti državne razine.

Razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji, aktivnostima i odnosu zakonodavne i izvršne vlasti. Čović je informirao dužnosnike o održanom ovotjednom bilateralnom sastanku predstavnika HDZ-a BiH i SNSD-a.

Potvrđeno je kako su predstavnici hrvatskog naroda okupljeni u klubu HNS-a I HDZ-a BiH u PS BiH ustrajni u namjeri da razgovori o izmjenama i dopunama Izbornog zakona do kraja lipnja budu prioritet svih parlamentaraca s obzirom na postavljene vremenske okvire kroz rad međuresorne radne skupine.

Rad međuresorne radne skupine fokusiran je na 14 prioriteta Europske komisije i njihova uloga ima ključnu važnost za europski put. Radi se o ključnim točkama koje imaju širi okvir usklađivanja svih normi u skladu s europskim standardima i vrijednostima koje se moraju implementirati, priopćenoj e iz HDZ-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close