Orašje

Čović: Pripadnici HVO-a su dali doprinos da BiH danas bude organizirana i priznata država

Tom prigodom u vojarni 'Sinovi Posavine', upriličen je svečani program gdje je počasna jedinica predala izvještaj članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću i ministrici obrane Marini Pendeš.
Vijesti / Politika | 05. 04. 2018. u 17:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Čović je u obraćanju u Orašju istaknuo da su pripadnici HVO-a dali nemjerljiv doprinos da BiH danas bude organizirana i međunarodno priznata država.

Povodom obilježavanja 26 godina od osnivanja Hrvatskog vijeća odbrane (HVO) i 13. godišnjice postojanja 1. pješačke gardijske pukovnije Oružanih snaga BiH član Predsjedništva BiH Čović ističe da se vojnici s ponosom trebaju prisjećati vremena kada su časno stali jedan uz drugoga i zajedno obranili BiH, stoji u priopćenju.

Foto: PR / Obljetnica HVO-a u Orašju

Tom prigodom u vojarni 'Sinovi Posavine', u sklopu svečanog programa počasna jedinica predala je izvještaj Draganu Čoviću i ministrici obrane Marini Pendeš.

Predsjedavajući je ponovio da je BiH domovina hrvatskog naroda koje se nisu odrekli u ratu, a to neće učiniti ni u miru, dodajući da namjerno ističe domovinu BiH, jer koncept Ministarstva odbrane BiH i Oružanih snaga uvažava ono što se zove duh BiH i jedino to i oslikava Ustav BiH, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close