Iznad crte

Čović predstavlja 3000 stranica u Parlamentu

Četiri toma ove knjige na oko 3000 stranica svjedoče o da desetljeća političkog aktivizma Dragana Čovića, navodi se u najavi.
Vijesti / Politika | 25. 06. 2021. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 28. lipnja 2021. godine, s početkom u 11 sati, u Velikoj dvorani Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) bit će upriličena promocija četiri toma knjige ''Iznad crte'' autora Dragana Čovića, zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda PSBiH, priopćeno je iz Parlamentarne skupštine BiH.

''Četiri toma ove knjige na oko 3000 stranica svjedoče o da desetljeća političkog aktivizma Dragana Čovića. Prvi tom knjige posvećen je europskom putu BiH i uključuje govore Čovića u protekla dva desetljeća. Drugi tom knjige govori o njegovim susretima s vjerskim velikodostojnicima, dok treći obuhvaća intervjue i medijske nastupe. Četvrti tom knjige „Iznad crte“ fokusiran je na susrete koje je Čović imao sa svjetskim liderima'', navodi se u priopćenju.

Podsjetimo uoči predstavljanja knjige u Mostaru, Čović je rekao da dobar dio govora koje je iznio u javnosti, nije bio pisan i adekvatno zabilježen tako da je ovo prigoda da se vidi što je sve urađeno zadnjih petnaestak godina.

''To je jedan odgovor i svima onima koji danas na različite načine pokušavaju kritizirati, omalovažiti sve što radimo, da pogledaju kontinuitet, vjerodostojnost mog izričaja upravo u zadnjih petnaestak godina'', kazao je tada Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close