Sportsko druženje

Čović poručio podmlatku stranke: Ovo je vaša zemlja i vaša domovina

''Kako su ovo izbori, i pred nama su izborne aktivnosti, ja sam siguran da je ovo naša domovina, naša zemlja i naš dom, osobito ovdje u Mostaru'', rekao je Čović mladima.
Vijesti / Politika | 26. 08. 2018. u 21:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dodjelama medalja i pehara najboljim pojedincima i ekipama, završeno je dvodnevno Sportsko druženje mladih Grada Mostara, koje se u subotu i nedjelju održalo u Mostaru, u organizaciji Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar, a pod pokroviteljstvom člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragana Čovića.

Ovaj sportski događaj okupio je preko 500 sudionika, u kojem su se pojedinci i ekipe iz 29 temeljnih ogranaka u Mostru, natjecali u osam sportova.

U svečanosti proglašenja pobjednika, nazočnim se obratio dr. Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH, koji je uručio nagradu TO Rudnik za prvo mjesto - ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima.

Čović je čestitao svim natjecateljima, te u prigodnom obraćanju kazao: ''Od srca čestitka dobitniku i svima vama koji ste danas na bilo koji način kroz osam sportova dali doprinos bilo to 3., 2., ili 1. mjesto. Rudnik je osvojio prvo mjesto, i sada ima jednu posebnu obavezu kada su u pitanju izbori, nije to samo da dvije godine zaredom dobivate ovaj sportski dio, sada ćete morati na poseban način „vući“ kad su izbori u pitanju. Evidentno je ovo više od sporta“.

Posebno se osvrnuo na Mladež.

''Mladeži imate svu nasu potrebnu podršku kada je u pitanju stranka, izvršna i zakonodavna vlast, da možete naredne godine ići dalje, kada je u pitanju organizacija ove sportske aktivnosti“, naglasio je Čović.

Lider HDZ-a BiH nije propustio priliku poslati i poruku povodom nadolazećih izbora.

''Kako su ovo izbori, i pred nama su izborne aktivnosti, ja sam siguran da je ovo naša domovina, naša zemlja i naš dom, osobito ovdje u Mostaru, što će trebati na jedan poseban način pokazati 7. listopada. Nadam se da ćete se organizirat jednako snažno kao i ovdje'', zaključio je Čović te je pozdravio i sve goste koji su došli iz Hrvatske i sve koji su pratili ovo što Mladež radi.

Drugo mjesto pripalo je TO Rondo, nagradu ekipi uručio je predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg, koji je i otvorio ovo druženje u subotu.

Marko Zovko, predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar zahvalio se GO Mladeži, na organizaciji druženja, ali i svima koji su pomogli ovu organizaciju, te je dodjelio nagradu za treće mjesto ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima, TO Ortiješ.

Kopirati
Drag cursor here to close