Kako stranka stoji na terenu

Čović na sastanku s Bešlićem, Hercegom i Martinovićem

Dotaknute su sve životno bitne teme, te aktivnosti unutar stranke gdje je naglašeno što je potrebno vidno poboljšati u izbornoj 2018. godini u svim općinama Hercegovačko-neretvanske županije.
Vijesti / Politika | 22. 02. 2018. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović održao sastanak sa stranačkim dužnosnicima HNŽ-a.

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović održao je danas sastanak sa predsjednicima Općinskih organizacija i Gradskog odbora, HDZ-a BiH u Hercegovačko – neretvanskoj županiji, navedeo je u priopćenju HDZ-a BiH.

Sastanku su nazočili i načelnici općina te gradonačelnik Grada Mostara i predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg te dopredsjenik Sabora HNŽ-a i predsjednik Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta F BiH Tomislav Martinović.

Na sastanku se razgovaralo o trenutno aktualnoj situaciju u općinama u HNŽ-u te Gradu Mostaru. Čović nazočne je ukratko upoznao i sa zanimljivim aktualnim političkim trenutkom, pokušajima destabilizacije određenih procesa, ali je također, ovim sastankom htio čuti kako stranka stoji na terenu.

Također, kroz razgovor, dataknute su sve životno bitne teme, te aktivnosti unutar stranke gdje je naglašeno što je potrebno vidno poboljšati u izbornoj 2018. godini u svim općinama Hercegovačko-neretvanske županije.

Dogovoren je i posjet svim Općinskim odborima HDZ-a BiH HNŽ-a.

Podsjetimo, Dragan Čović je ranije rekao za medije kako su odnosi HDZ-a i koalicijskog partnera u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ) su jako loši, to je partnerstvo iz nužde'.

"Vlada HNŽ-a je donijela odluku o prodaji Hotela Ere, a kad je došlo do parafiranja, onda se izvlače neki uvjeti. Da bi ljudi, koji nisu ni krivi ni dužni, završili na ulici jer nisu riješili životne probleme. Traže se različiti razlozi  da bi se stanje zadržalo u blatu i sivilu, s dosta problema koji postaju problemi svih nas. To je krajnje neodgovorno i s te strane odnosi između koalicijskih partnera, što god to značilo, su iznimno loši. Najbolji način da provjerimo koliko su odnosi dobri, je na operativnim zadacima'', rekao je Čović govoreći da u tom smislu trenutno imaju i razgovore oko sindikata kada je zdravstvo u pitanju. ''Ne smiju zbog našeg nerada ispaštati oni koji časno rade'', kazao je Čović, dodajući kako imaju bezbroj problema s partnerima pa čak i u komunikaciji, no to neće komentirati jer smatra da javnosti treba poslati  sliku ozbiljnosti i odgovornosti.

Kopirati
Drag cursor here to close