O predsjedničkoj večeri

Čović: Drago mi je da ima sve više onih koji traže dlaku u jajetu

Na 21. Mostarskom sajmu gospodarstva, kao ni na predsjedničkoj večeri u ljetnikovcu ''Radobolja'', neće biti preostala dva člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i Bakir Izetbegović iako je ova institucija pokrovitelj Sajma.
Vijesti / Politika | 08. 04. 2018. u 19:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prije svega, već redovito u zadnjih desetak godina ja se potrudim u onoj ulozi u kojoj jesam da što više ljudi u Mostar dođe i drago mi je da ima sve više onih koji traže dlaku u jajetu i neki kritički osvrt prave na takvo nešto. Mislim da bi trebali biti ponosni da Mostarski sajam postoji, da imamo 15-20 dana prepune sve hotele, restorane, jedan čitav ne samo gospodarski ambijent u Mostaru'', izjavio je član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović uoči otvaranja 20. Mostarskog proljeća.

Na 21. Mostarskom sajmu gospodarstva, kao ni na predsjedničkoj večeri u ljetnikovcu ''Radobolja'', neće biti preostala dva člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i Bakir Izetbegović iako je ova institucija pokrovitelj Sajma.

''Što se tiče večere, ona postaje pomalo tradicionalna, prošle godine su bila tri člana Predsjedništva BiH, Plenković, Vučić i još određene zvanice, a ove godine pošto Ivanić nije u BiH, odlučio sam da ne pravimo bilo kakav raskorak koji bi mogao dati neku drugu dimenziju. Naravno, domaćin sam te večere kao što sam bio i do sad i pozvao sam one koje sam pozvao.

Pozvan je Zvizdić te Dodig i Čavara kao predsjednici dvaju entiteta, tu će biti i predsjednik Crne Gore koji redovito dolaze jer pazimo da uvijek tri susjeda oko nas su tu, predsjednik Srbije zemlje partner Sajma Vučić, doći će predsjednik Vlade Republike Hrvatske i doći će ovaj put predsjednik Vlade Bugarske kao zemlje predsjedatelj Europske unije'', kazao je Čović te dodao da će teme razgovora biti bilateralne te da će predsjednike primiti u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Šetanici Nikole Šubića Zrinjskog.

''Uradili nešto veliko, i ako u tom velikom netko stvarno ima neku primjedbu, ja ću mu ostaviti da uživa u tim primjedbama. Dogodine ćemo praviti još bolji 22. po redu Sajam s vjerojatno još jednom snažnom zemljom partnerom, nadam se da će doći netko drugi da umjesto mene takvo nešto organizira, ali nećemo stati kome god to smetalo'', zaključio je Dragan Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close