Poruka iz Ravnog

Čović: Civilizirana politika i europski put

Inače, hrvatski član Predsjedništva BiH primit će u ponedjeljak, 9. travnja, u Mostaru predsjednika Srbije Aleksandra Vučića
Vijesti / Politika | 06. 04. 2018. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ključno je da na svim razinama vlasti budu legitimni predstavnici hrvatskog naroda'', rekao je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović koji je sa stranačkim dužnosnicima posjetio Ravno.

Istaknuo je kako je stajalište hrvatske politike u BiH civilizirana politika i europski put.

Na sastanku, na kojem su predsjednica OO HDZ-a BiH Ravno Stana Burić, načelnik općine Ravno Andrija Šimunović te predsjednica Općinskog Vijeća Ravno Ružica Skaramuca predstavili stanje u toj općini, je razgovarano o aktualnim projektima, gospodarskoj i političkoj situaciji, razvoju turizma, poljoprivredne proizvodnje, prometnog povezivanja te prekogranične suradnje.   

Cilj sastanka, kako je istaknuto, bio je upoznati se s funkcioniranjem ove lokalne zajednice, domaćim problemima koje općinske vlasti imaju i rješavaju, te pronaći rješenja za one probleme za koje je potrebno uključiti i više razine vlast.

''Na sastanku su dotaknute sve životno bitne teme i aktivnosti unutar stranke gdje je naglašeno što je potrebno vidno poboljšati u izbornoj 2018. godini. Komunikacija svih razina vlasti, od lokalne, preko županijske i federalne do državne razine u realizaciji projekata ne smije izostati'', navedeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Inače, hrvatski član Predsjedništva BiH primit će u ponedjeljak, 9. travnja, u Mostaru predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Nakon sastanka s Vućićem, Čović će razgovarati s predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem te s premijerom Bugarske Bojkom Borisovim.

Kopirati
Drag cursor here to close