Predsjednik FBiH

Čavara potpisao Ukaz o proglašenju Proračuna FBiH za 2019. godinu

Proračun Federacije BiH za 2019. godinu iznosi 2.653.843.356 KM i stupa na snagu idućeg dana od dana objavljivanja u "Službenim novinama Federacije BiH".
Vijesti / Politika | 20. 02. 2019. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara potpisao je Ukaz o proglašenju Proračuna Federacije BiH za 2019. godinu koji je donio Parlament FBiH na sjednici Zastupničkog doma 9. siječnja 2019. godine i na sjednici Doma naroda održanoj u srijedu, priopćeno je iz Parlamenta FBiH.

Proračun Federacije BiH za 2019. godinu iznosi 2.653.843.356 KM i stupa na snagu idućeg dana od dana objavljivanja u "Službenim novinama Federacije BiH".

Čavara je potpisao i Ukaz o proglašenju Zakona o izvršavanju Proračuna Federacije BiH za 2019. godinu i Ukaz o proglašenju Zakona o dopuni Zakona o proračunima u Federaciji BiH.

Također je potpisao i Ukaz o proglašenju Odluke o davanju suglasnosti na Financijski plan Federalnog zavoda za zapošljavanje za ovu godinu i procjenu plana za 2020. i 2021. godinu i Odluku o izvršavanju Financijskog plana Federalnog zavoda za zapošljavanje za tekuću godinu.

Čavara je potpisao i Ukaz o proglašenju Odluke o davanju suglasnosti na Financijski plan Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje za 2019. godinu i Odluku o izvršavanju Financijskog plana Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje za ovu godinu.

Predsjednik FBiH Marinko Čavara potpisao je i Ukaz o proglašenju Odluke o davanju suglasnosti na Financijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za 2019. godinu, Financijski plan Federalnog fonda solidarnosti za tekuću godinu i Odluku o načinu izvršavanja Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za ovu godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close