Kolektivni centri

Čapljina tvrdi da je tekst istinit ali demantira

''Naime podaci u tekstu su točni i iz njih nije vidljivo da će se odgoditi zatvaranje kolektivnog centra u Tasovčićima'', kaže se u demantiju.
Vijesti / Politika | 09. 02. 2018. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Čapljina uputila je demant na članak ''Čapljina odgodila zatvaranje kolektivnog centra'' o  izgradnja više stambenih zgrada u okviru projekta Regionalnog stambenog programa – RSP za Pod–projekat BiH6.

''Naime podaci u tekstu su točni i iz njih nije vidljivo da će se odgoditi zatvaranje kolektivnog centra u Tasovčićima. U svakodnevnoj komunikaciji s koordinatorima projekta nemamo informaciju da će se u  Čapljini odgoditi realizacija istoga, naprotiv sve ide prema planiranom dogovoru'', navodi se u reagiranju.

Naime, tekst govori o zaključcima sa sjednice Vlade Federacije na kojoj je usvojen prijedlog da ''općina Čapljina bude naknadno uključena u Projekt CEB II 'Zatvaranje kolektivnih centara i alternativnih smještaja putem javnih stambenih rješenja', te za realizaciju ovog zaključka zadužila Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica''.

Kopirati
Drag cursor here to close