Rezultati

Čapljina ima najmanju izlaznost u HNŽ-u

Prema službenim podacima Središnjeg izbornog povjerenstva u Čapljini je do 16 sati glasovalo 33,1 posto registriranih birača.
Vijesti / Politika | 15. 11. 2020. u 20:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Grada Čapljine 43 birališta zatvorena su 19 sati, dok je jedno preostalo biralište zatvoreno u 20.20 sati, izjavio je za Fenu predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Čapljine Vedran Sušak.

''To biralište bilo je otvoreno duže za onoliko vremena koliko je jutros bilo zatvoreno uslijed neregularnosti koja se dogodila. Ta neregularnost nije utjecala na izborni proces, mi smo jutros odmah u 7 sati razriješili dužnosti predsjednika biračkog odbora, a na njegovo mjesto došao je zamjenik predsjednika. Nakon što smo sve ponovno prebrojali i utvrdili stanje, navedeno biračko mjesto otvorili smo u 8.20 i zato je ono bilo otvoreno večeras do 20.20'' - kazao je Sušak.

Podaci o ukupnoj izlaznosti još nisu poznati, a prema službenim podacima Središnjeg izbornog povjerenstva u Čapljini je do 16 sati glasovalo 33,1 posto registriranih birača, što je najmanja zabilježena izlaznost među općinama i gradovima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Kopirati
Drag cursor here to close