Boje se

Borenović: SDA, SNSD i HDZ ne žele lokalne izbore ni 15. studenog

''Dodik, Izetbegović i Čović se boje lokalnih izbora, SDA, SNSD i HDZ ne žele lokalne izbore ni 15. studenog.''
Vijesti / Politika | 07. 07. 2020. u 18:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnik PDP-a Branislav Borenović u pauzi sjednice Zastupničkog doma Parlamenta BiH novinarima kazao je da je na djelu klasična anarhija.

''Mi smo taoci neodgovornih i opasnih političkih lidera koji drže ovu zemlju zakovanu u beznađe i koje interesiraju samo proklete pozicije i direktorska mjesta. I zbog tih pozicija spremni su da žrtvuju sve, i odnose sa Srbijom i poštovanje Poslovnika, kao i obećanje da nikad neće povećati državni proračun ni za jednu marku'', rekao je Borenović.

Dodao je da sa sastanka u Istočnom Sarajevu nije priopćena jedna stvar.

''To je da su se politički lideri dogovorili da će sve učiniti da ne bude lokalnih izbora ove godine. Jer kako drugačije tumačiti ono što se danas dogodilo po pitanju proračuna. Traženje besmislenih izgovora da ne bude lokalnih izbora. Dodik, Izetbegović i Čović se boje lokalnih izbora, SDA, SNSD i HDZ ne žele lokalne izbore ni 15. studenog i zato sve rade da prolongiraju usvajanje proračuna iako su oni vlast'', poručio je Borenović.

Prema njegovim riječima, ovaj trojac pravi sveopću anarhiju u društvu i odgovorni su za stanje u kojem se danas nalazimo.

''Imamo predstavnike političkih stranaka koji javno kažu kako će glasati da bi do 16 sati promijenili svoj stav. Je li ovo europski put BiH, ovo je sve osim europskog puta i sve osim europskih lidera BiH. Ovi ljudi ne žele Europu i sve rade protiv Europe. Mislim na ovu trojicu, političke lidere'', naglasio je Borenović, piše Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close