Ništa nije službeno

Boras ipak ostaje ministar?

U službenom priopćenju se ne navodi ništa vezano za ministra Borasa, iako su lokalni portali javili kako je nakon sjednice Vlade Ćosić prihvatio njegovu ostavku.
Vijesti / Politika | 05. 12. 2019. u 16:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su lokalni portali objavili da je predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić prihvatio ponuđenu ustavku ministra unutarnjih poslova ŽZH Zdravka Borasa, to iz Vlade nije službeno potvrđeno.

U priopćenju Vlade ŽZH istanuto je kako na 34. sjednici Vlada ŽZH utvrdila Nacrt Zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća, koji je uputila u daljnju proceduru Skupštini Županije Zapadnohercegovačke.

''Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o isplati investicija u zdravstvu Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar za servisiranje zdravstvene opreme CT aparata GE Light Speed 16 slice; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o isplati investicija u zdravstvu Domu zdravlja Posušje za nabavku biokemijskog analizatora te Odluku o davanju suglasnosti na Plan i program održavanja i zaštite, rekonstrukcije, izgradnje i obnove cesta u 2019. godini'', stoji u priopćenju Vlade.


Navodi se i kako je Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i Rješenje o imenovanju privremenog Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

U službenom priopćenju se ne navodi ništa vezano za ministra Borasa, iako su lokalni portali javili kako je nakon sjednice Vlade Ćosić prihvatio njegovu ostavku.

Kopirati
Drag cursor here to close