Potpisuje Vijeće ministara

BiH u Londonu potpisuje četiri deklaracije

Vijeće ministara će potpisati Deklaraciju o ratnim zločinima, Deklaraciju o nestalim osobama, Deklaraciju o borbi protiv korupcije i Deklaraciju o regionalnim odnosima i dobrosusjedskoj suradnji.
Vijesti / Politika | 08. 07. 2018. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosna i Hercegovina na samitu u Londonu ipak će potpisati četiri deklaracije, a nakon što je Predsjedništvo BiH  usvojilo ove dokumente, potvrđeno je za N1.

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović, Dragan Čović i Mladen Ivanić dali su suglasnost Vijeću ministara BiH da na Samitu za Zapadni Balkan, koji će okupiti brojne europske lidere u Londonu, potpišu Deklaraciju o ratnim zločinima, Deklaraciju o nestalim osobama, Deklaraciju o borbi protiv korupcije i Deklaraciju o regionalnim odnosima i dobrosusjedskoj suradnji.

Vijeće ministara BiH ranije je dostavilo Predsjedništvu BiH deklaracije na odobrenje, a koje bi u Londonu trebali potpisati predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić i ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

Nakon Berlina, Beča, Pariza i Trsta , peti Samit u okviru Berlinskog procesa održava se u Londonu devetog i desetog srpnja.

Kopirati
Drag cursor here to close